TERMÉKLEÍRÁS
A BUZA kolbászvariációk a múlt századi dunántúli magyar paraszt tradicionális receptúrái alapján készülnek. A Mediterrán szalámi (finocchia) minőségi disznóhúsból és szalonnából, szikkasztásos eljárással, hagyományos technológiával és füstöléssel készült kézműves termék, mely megidézi a Földközi-tenger gasztronómiájának ízvilágát, ahol – a magyar „kolbászkultúrával” ellentétben – az édeskömény (fennel) veszi át a paprika meghatározó szerepét. Gyönyörű színét a fehér szalonna és a disznóhús vöröses kompozíciója adja. Nagyon magas hústartalommal (100 kg késztermék 150 kg sertéshús felhasználásával készül) bírnak, mentesek a különféle ízfokozóktól, stabilizátoroktól, nem tartalmaznak glutént, laktózt és szóját sem. A termék elnyerte az „Érték és Minőség Nagydíj” kitüntető címet.
Összetevők: sertéshús, sertésszalonna, fűszerek, étkezési só, fokhagyma
Tartósítószer: E250 – Nátrium-nitrit
There are no reviews yet.