Att efterstrava och hitta andra singlar kungen Badoo

Badoo ar en modern dejtingtjanst som etablerades i London 2006 och den inneha kvar 400 miljoner registrerade medlemmar fran en kvantitet lander. Hur flera av medlemmarna som ar aktiva eller som ar betalmedlemmar ar ej officiellt (sjalvklart jatte- mindre an antalet registrerade), men det ar helt klart bra aktivitet kungen sidan.

Badoo kostnadsfri in registrering

Nar du blir gratis medlem gallande Badoo, kan du skapa ett konto kungen par metod: Antingen anvander du ditt Facebook, Google eller Msn-konto, eller sa fyller du i ett formular med falt for namn, e-postadress, fodelsedata, stan och kon.

Oavsett vilket fran alternativen du valjer, far du valja ett Badoo-anvandarnamn, sa ditt Facebook-anvandarnamn kommer ej att synas pa sidan. Ehuru Facebook ar vanligast bland de tre, kommer vi utga fran att Facebook anvands, men proceduren ar i princip samma om du anvander ett Google- eller Msn-konto.

Fordelen med att selektera Facebook-alternativiet, ar du inte behover foda in anvandarnamn och losenord utbredd varje inloggning. Ar du redan inloggad kungen Facebook och klickar pa en bristande kungen Badoos hemsida, sa loggas du in automatiskt. Ar du ej inloggad pa Facebook visas Facebooks inlogningsruta i ett popup-fonster, och sa flinkt du loggat in gallande Facebook loggas du aven in kungen Badoo.

Badoos webbsida har huvudsakligen par funktioner pro att hitta andra medlemmar: folk i narheten och encounters. Folk i narheten motsvarar sokfunktionen gallande andra dejtingsidor, medans encounters – som beskrivs nedanfor – fungerar helt olik.

Sokfunktionen: Folk i narheten

Folk i narheten visar en bladdringsbar sida med bilder, anvandarnamn, onlinestatus och intressen gallande andra medlemmar i narheten. Det gar att filtrera listan efter kriterier sasom: kilometerantal ifran dig, alder, intressen, onlinestatus, ifall de ar nya medlemmar, om de vill dejta, ifall de vill chatta, om de vill mota nya vanner. Det mer avancerade sokfiltret later dig stalla in mer specifika sokkriterier sasom: kroppsliga egenskaper, baby och utbildningsniva. Jomenvisst kommer profiler som ar placerade hogt upp i listan att fa fler besokare. Forut 100 Badoo-credits gar det att ringa sin profil placerad i kanon gallande listan.

Nar du klickar pa en bild kommer du till personens profilsida. Arme finns fotoalbumet (kan omfatta videos), profiltexten och information om personens intressen, sexualitet, tobaks- och alkoholvanor.

Gallande profilsidan kan du valja att komplettera anvandaren som en favorit, och har finns samt olika alternativ for att kontakta eller visa entusiasm forut personen. Inte fri gallande hur driftig du vill vara kan du: marka att du vill samlas, igangsattning upp en chat eller selektera det lite mjukare alternativet, att racka en present.

Profilsidan visar aven hur flertal besokare profilen haft den aktuella dagen och manaden, och arme visas tillika vilka utmarkelser personen fatt. Badoos utmarkelser baseras kungen din aktivitet kungen sidan och pa hur andra personer reagerat pa din dejtingprofil. Har ar nagra exempel gallande utmarkelser som gar att atnjuta:

  • en av de mest aktiva personerna denna vecka
  • en av de mest aktiva kungen Encounters denna vecka
  • en fran de mest krasna personerna denna vecka
  • en fran de hetaste personerna denna vecka
  • en av de mest gillade personerna denna vecka

Badoo Encouters

Badoo encounters ar en funktion forut att fartfyllt vanda sida genom dejtingprofiler som befinner sig i narheten, och fungerar sa har. I mitten kungen sidan visas en bild, alder och stad gallande en annan medlem. Ovanfor bilden visas texten Vill du ses henne? och tre knappar med texterna givetvis, Kanske och Nej. Nar du valt ett fran alternativen visas eftertradande bild/dejtingprofil.

Ifall du svarat ”ja” pa en bild, och den personen samt inneha svarat ”ja” pa din bild, poppar det upp ett besked och personen visas som en matchning i sidomenyn.

Nar du bladdar bland dejtingprofiler eller anvander encounters, kan du alltid kika en bild gallande de andra medlemmarna, men forut att se alla deras bilder tvingas du ha laddat upp minst tre bilder gallande dig allena.

Badoo design och granssnitt

Nagot som utmarker Badoo, ar att den ar valdesignad och lindrig att konsumera. Det ar uppenbart att skaparna har lagt avsevart fokus gallande att skapa en blad som anvandarna amna teori sig att uppskatta fartfyllt. Den enkla, foradla designen gor sidan bade lattnavigerad och lustig att bruka. Detta utfor att anvandarna kan fokusera kungen det som ar viktigt: att ses andra personer.

Vi inneha inte testat Badoos mobilapp, sa vi kan ej uttala oss om hur anvandarvanlig den ar. Men det vore markligt om Badoo-appen ej aven holl bunt klass.

Badoos mobilapp for iPhone & Android

Samt ifall massa fran Badoos medlemmar anvander webbsidan, ar det nog an fler som anvander Badoos dejtingapp. Badoos freemiumapp finns nabar for iPhone (Badoo colombialady datum pro iPhone) och Android (Badoo for Android), och innehaller samma funktioner som webbsidan, men darfor en smartphone alltid uppdaterar din position, blir det enklare att finn folk i narheten.

Som redan namts har vi ej testat Badoo-appen an, men vi skulle bli ofta forvanade om den ej haller paverkad kvalitet. Webbsidan visar att Badoo tagit anvandarupplevelsen gallande storsta allvar, och har man, som i Badoos fall, redan funktionerna klar, handlar apputveckling mest ifall att skapa en anvandarvanlig alster.

Ovriga funktioner

Utover de funktioner som beskrivits ovanfor, inneha Badoo flertal mindre funktioner. En funktion later dig bedoma och kommentera andra medlemmars bilder. Du kan samt se vilka vitsord dina egna bilder fatt och vilka konsument som satt betygen. Liksom gallande de flesta andra dejtingsajter gar det att stoppa brukare sa att de ej kan kontakta dig – soft om du ar donna och bombarderas av meddelanden fran personer som du ej ar hagad av.

Vill du bli betalmedlem gallande Badoo finns det tva val. Antingen uppgraderar du ditt konto sa att du far ”Super Powers”, som galler under en speciell skede. Eller sa handlar du Credits som ar en slags valuta, som du kan hantera gallande sajten. Ja gar det att ha bagge samtidigt. Det gar att avlona med med portratt, Paypal eller mobilen och sjalva betalningsprocessen fungerar smidigt.

Bli osynlig med ”Badoo Super Powers”

Badoo Super Powers ar en avgiftsbelagd tillaggsfunktion som ger dig extra ”krafter” och fler installningsmojligheter. Du kan till exempel bli osynlig, sa att andra ej kan se att du besokt deras profiler. Du kan aven se vilka som lagt till dig som favorit, och vilka som ar intresserade av din profil. Med Super Powers kan du ocksa forma profilen, i genom att selektera bland flertal profilteman.

Badoo Credits

Utover Super Powers gar det att kopa Credits. Badoos Credits fungerar som Badoos egna valuta och kan anvandas pro att handla till funktionalitet. Det mesta man kan anskaffa handlar ifall att handla den egna dejtingprofilen mer synlig. Till exempel kostar det 100 credits att lite sin dejtingprofil placerad i kanon pa sokresultaten. Samma kostnad galler ifall man vill fa sin bild visad oftare i Encounters. Det kostar samt 100 credits att lite sin bild placerad i en rullande bildlista som visas maximal upp pa all sidor.